آموزش Electron ساخت اپلیکیشن دسکتاپ با وبتکنولوژی!
آموزش ایجاد اپلیکیشن دسکتاپ با Angular 8 و Electron همراه با خروجی Exe
بعد از این که با دستور فوق پروژه React ایجاد شد، با دستور cd your-app-name به فولدری پروژه بروید و دستور npm install –save-dev electron را اجرا کنید تا الکترون دانلود و به پروژه شما اضافه شود. در این آموزش قصد دارم نحوه ی ایجاد یک اپلیکیشن دسکتاپ (PC) را با Angular 8 و Electron خدمتتان آموزش دهم، در انتها نیز از برنامه ی ایجاد شده خروجی قابل اجرا در ویندوز (exe.) خواهیم گرفت. در کنار آموزش اکثر سرفصلهای این فریمورک با مثالها و پروژههای مختلف ما سعی میکنیم در کل پروسه یادگیری در کنار شما باشیم و در صورت داشتن سوال یا مشکل به شما کمک کنیم تا سوالات و مشکلات خود را حل کنید. ما در راکت تمام تلاش خود را کردهایم تا بتوانیم Electron.js را به شکل جامع و کاربردی به شما آموزش دهیم تا شما توانایی این را بدست بیاورید که از آن برای ایجاد اپلیکیشنهای چند پلتفرمی استفاده کنید. باید گفت خوشبختانه با استفاده از فریمورک Electron.js شما میتوانید بدون نیاز به یادگیری زبان دیگری برای پلتفرم مورد نظر خود اپلیکیشن ایجاد کنید . لازم است یک Route (مسیر) homepage تعریف کنیم چون React برخلاف الکترون از آدرسدهی مطلق استفاده میکند.
اگر مراحل فوق را به درستی انجام داده باشید، با اجرای دستور npm start در خط فرمان، خروجی زیر را مشاهده خواهید کرد. با استفاده از Electron، میتوانید از فناوریهای وب که از پیش میشناسید مانند HTML، CSS و JavaScript برای ساخت برنامههای دسکتاپی استفاده کنید. این آموزش برای آن دسته از افرادی که قصد یاد گیری نحوه ساخت برنامه های دسکتاپ چند سکویی (Cross-Platform) برای لینوکس، ویندوز و مک را دارند، طراحی شده است. چون ما در دوره آموزش electron.js سعی کردیایم موارد مختلف و مهمی از electron را قدم به قدم و به شکل کامل به شما آموزش دهیم. در این دوره شما با تقریبا ۹۰ درصد از مواردی که در electron وجود دارد و استفاده میشود آشنا میشوید و کار با آنها را فراخواهید گرفت.
پس اگر به دنبال توسعه مهارتهای خود در حوزه برنامهنویسی هستید و میخواهید برنامههای دسکتاپ بسازید، این دوره میتواند شروع خوبی برای شما باشد. در این حالت اگر بخواهیم پروژه را اجرا کنیم باید ابتدا پروژه react را اجرا و سپس الکترون را اجرا کنیم. برای حل این مشکل می توانیم از foreman و اسکریپت زیر استفاده کنیم. یک فایل با نام electron-wait-react.js ایجاد کرده و کدهای زیر را در داخل آن بنویسید. Electron فریمورکی اپنسورس است که گیتهاب آن را به بازار عرضه کرده که برای ساخت نرمافزارهای دسکتاپ قابل اجرا در سیستمعاملهای ویندوز، لینوکس مک مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع، با استفاده از تکنولوژیهایی نظیر CSS ،HTML و JS میتوان از این فریمورک برای ساخت نرمافزارهای مالتیپلتفرم برای سیستمعاملهای مختلف استفاده کرد.
خروجی اپلیکیشنی که با استفاده از الکترون ساخته میشود چیزی خواهد بود که بیشترین شباهت را با المانهای محلی یک سیستم عامل دارد. از همین رو شکل و ظاهر اپلیکیشنهای الکترون با اپلیکیشنهای دیگر شبیه خواهد بود. همانطور که گفته شد، الکترون از جاوااسکریپت استفاده میکند، اما منظور صرفا خود جاوااسکریپت نیست، فریمورکهای جاوااسکریپت نیز قابلیت آن را دارند که در یک اپلیکیشن Electron استفاده شوند. در این آموزش قصد داریم تا در کنار Electron از فریمورک جاوااسکریپتی Angular نیز استفاده کنیم. Electron فریمورکی هست که به شما اجازه میده اپلیکیشن های دسکتاپ رو توسط HTML و جاوا اسکریپت توسعه بدید. از طریق این لینک میتونید آموزش ساخت اپلیکیشن دسکتاپ با استفاده از node-webkit رو مشاهده کنید که یک پروژه تستی با تکنولوژی وب native بود.
در قدم بعدی برای آنکه بتوانید با فریمورک الکترون کار کنید نیاز است با Node.js هم آشنا باشید . شما میتوانید Node.js را از طریق دوره آموزش Node.JSیاد بگیرید. آموزش Electron.js به شما کمک میکند در قالب پروژه بتوانید کار با این فریمورک جالب را به شکل کاربردی و جامع یاد بگیرید. آموزش برنامه های دسکتاپ Electron، شامل ایجاد اپلیکیشن های دسکتاپ، استفاده از فریمورک Electron و پیاده سازی ویژگی های متنوع است. بعد از دانلود سورس کد پروژه ابتدا باید دستور npm install را اجرا کنید تا وابستگی های مربوط به پروژه دانلود و نصب شوند.
در این فایل ابتدا بسته ی electron را اضافه کردیم و پس از اجرای برنامه و رویداد ready تابع createWindow را اجرا می کنیم. این تابع وظیفه ایجاد یک صفحه ویندوزی و بارگذاری فایل های build شده ی پروژه ی Angular در آن را برعهده دارد. دستور win.loadFile(‘./dist/angular-electron/index.html’); فایل build شده پروژه انگولار 8 ما را توسط Electron روی پنجره ی اصلی برنامه بارگذاری می کند. Electron یک فریمورک چندسکویی برای توسعه ی برنامه های دسکتاپ با استفاده از تکنولوژی های وب است. خروجی برنامه های ایجاد شده توسط Electron قابل استفاده روی سیستم عامل های مختلف ویندوزی، لینوکس و مکینتاش می باشد.
از معروف ترین برنامه هایی که با Electron و با استفاده از تکنولوژی های وب ایجاد شده می توان به Visual Studio Code اشاره کرد. دوره آموزشی “ساخت برنامه های دسکتاپ چندسکویی با Electron” یک مجموعه جامع و کامل برای یادگیری ایجاد برنامه های دسکتاپ با استفاده از فریم ورک Electron است. این دوره توسط سایت معتبر لیندا تهیه شده و در فراگیری به صورت ویدیویی و رایگان در دسترس است. در این دوره، با مفاهیم پایه ای شروع کرده و به صورت گام به گام به مباحث پیشرفته تر می پردازیم تا شما بتوانید با اطمینان برنامه های دسکتاپ کارآمد و حرفه ای بسازید. این دوره به شما یاد میدهد که چگونه از الکترون جیاس استفاده کنید و با پروژههای عملی، نحوه ساخت و اجرای برنامههای دسکتاپ را یاد بگیرید.
IPC مکانیسمی است که به ما اجازه میدهد تا بتوانیم بین پردازشهای مختلف ارتباط برقرار کنیم. و در نهایت بعد از اینکه شما وب اپلیکیشن خودتون رو ساختید اون رو تبدیل به یک اپ مخصوص دسکتاپ میکنید. این نوع برنامه ها به صورت یک آیکون در کنار ساعت دسکتاپ شما وجود دارد. شما یاد خواهید گرفت چگونه به برنامه های معمولی جذابیت بیشتری بدهید که باعث می شود کاربران شما فکر کنند که در حال استفاده از تجربه ی کاملاً بومی هستند. بنده محمد معین فاضلی، دانشجوی دکتری فناوری اطلاعات، توسعه دهنده وب و اپلیکیشن موبایل و مدرس دانشگاه هستم.من علاقه زیادی به مباحث مختلف توسعه وب و اپلیکیشن موبایل، بخصوص Angular و NetCore.
در پایان این مقاله ما یک اپلیکیشن دسکتاپ توسعه می دهیم که باکس جستجوی گوگل بصورت سفارشی رو داره و به شما اجازه میده پست های یک سایت رو توسط گوگل جستجو کنید. یک فایل جدید با نام procfile (بدون پسوند) ایجاد کرده و محتوای زیر را در داخل آن بنویسید. در این بخش، به بررسی و استفاده از ویژگی های مختلف Electron می پردازیم. شما یاد خواهید گرفت که چگونه یک پنجره جدید ایجاد کنید، از ماژول های مختلف Electron استفاده کنید و با رویدادهای مختلف کار کنید. این ویژگی ها شامل ارتباط بین فرآیندهای اصلی و رندرینگ، مدیریت فایل ها و استفاده از API های مختلف است. شروع هرچیزی سخته، ولی وقتی مسیر درستی رو انتخاب کنی، با خیال راحت و بدون استرس میتونی از مسیر لذت ببری.
الکترون قابلیت بارگذاری فایلها را از دایرکتوری dist ندارد، چرا؟ خیلی ساده، چون که وجود ندارد. اگر به ساختار پروژه دقت کنید میبینید که انگولار اپلیکیشن شما را در dist/electron-angular-demo ایجاد کرده نه در دایرکتوری dist. این کدها به سادگی تنها یک پنجره GUI ساخته و فایل index.html را از دایرکتوری dist که ما در آن قرار است اپلیکیشن Angular خود را ایجاد کنیم، لود میکند. این شامل سایر پنجره و رویدادهای مختلفی هست که برای هر پنجره خاص تعیین میشه. Atom shell پروژه ای بود که الان Electron شده, یک ابتکار عمل توسط گیت هاب برای توسعه ی اپلیکیشن های دسکتاپ توسط تکنولوژی های وب native. سپس در همان خط فرمان دستور npm install –save-dev foreman را اجرا کنید تا بسته foreman هم نصب شود.
بیشتر از ۱۵ سال هست که در حال برنامهنویسی و انجام پروژه های مختلف هستم و ۱۰ سالی هست که آموزش برنامهنویسی به علاقمندان حوزه برنامه نویسی میدیم در همه این مدت الان عاشق کدزنی و چالشهای پروژههای مختلفم. من به صورت همگانی یا Global این ابزار را روی سیستم خودم نصب میکنم. اگر با خطایی مانند privilege روبرو شدید، دستور sudo را قبل از دستورهای بالا استفاده کنید. اگر روی ویندوز نیز هستید، محیط خط فرمان خود را به صورت administrator باز کنید. وقتی الکترون آماده شد ما پنجره رو با در نظر گرفتن سایر و ارسال مسیر فایل html می سازیم.
دوره “ساخت برنامه های دسکتاپ چندسکویی با Electron” یک منبع جامع و کاربردی برای تمامی افرادی است که می خواهند با استفاده از تکنولوژی های وب، برنامه های دسکتاپ کارآمد و چندسکویی بسازند. این دوره شامل مراحل مختلف از نصب و راه اندازی تا تکمیل و انتشار برنامه است و به شما کمک می کند تا با استفاده از فریم ورک های قدرتمند مثل Vue.js، تجربه کاربری بهتری ارائه دهید. با فراگیری این دوره، شما می توانید با اطمینان برنامه های حرفه ای و کارآمدی بسازید و آنها را در بازار منتشر کنید. تصور کنید که بتوانید با استفاده از مهارتهایی که در طراحی وب دارید، برنامههایی مانند نرمافزارهای مستقل دسکتاپ ایجاد کنید. به طور خلاصه، با الکترون میتوانید یک برنامه وب بسازید و آن را در قالب یک برنامه دسکتاپ بستهبندی کنید. این فریمورک، ابزارهای لازم را در اختیار شما قرار میدهد تا بتوانید به امکانات سیستمعامل دسترسی داشته باشید و همچنین برنامههایی را بسازید که به راحتی روی چندین پلتفرم اجرا شوند.
شما میتوانید این مسیردهی را با اضافه کردن یک خاصیت homepage در فایل package.json تغییر دهید. در این آموزش قصد داریم تا یک اپلیکیشن دسکتاپ چند-سکویی را با استفاده از Electron و Angular بسازیم. از این رو نیاز است که برای خواندن این مطلب دانش خوبی نسبت به فریمورکهای Electron و Angular داشته باشید. وقتی پنجره بسته بشه ما چک میکنیم چه سیستم عاملی داره اجرا میشه, اگر سیستم عامل مک بود تا وقتی که کاربر کلید CTRL+Q رو نزنه پنجره و title bar فعال باقی می مونند. دوستان من این پروژه رو برای ویندوز بدون مشکل بیلد گرفتم و به درستی فایل نصبی گرفتم.این نکته رو مد نظر داشته باشید که برای بیلد گرفتم ، سیستم عامل تون هم باید ویندوز باشه. اگر به سورس کد فوق توجه کنید، در داخل تابع createWindow آدرس شروع (startUrl) را به شکل زیر تعریف کرده ایم.
این موضوع میتواند باعث راحتتر شدن کار شما برای توسعه اپلیکیشن مورد نظر شود. در این بخش، با چگونگی استفاده از فریم ورک Vue.js در کنار Electron آشنا می شوید. Vue.js یکی از فریم ورک های محبوب برای ساخت رابط کاربری است و ترکیب آن با Electron به شما امکان می دهد تا برنامه های دسکتاپ با رابط کاربری قدرتمند و پویا بسازید. در این قسمت، نحوه تنظیم Vue.js در پروژه Electron و ایجاد کامپوننت های مختلف را خواهید آموخت. در این آموزش ما به شیوه ساخت یک اپلیکیشن دسکتاپی با استفاده از انگولار و الکترون نگاه کردیم.
در این بخش نحوه استفاده از تکنولوژی React به منظور ساخت برنامه دسکتاپ با React و Electron را بررسی خواهیم کرد. اپلیکیشن لیست کارها، در این برنامه یاد خواهید گرفت چگونه چند پنجره با الکترون کنترل کنید و با سفارشی کردن نوار بالایی منو، توجه بیشتری به تجربه ی کراس پلتفرم بین MacOS و ویندوز داشته باشید. قبل از ادامه این آموزش، شما باید درک اولیه ای از زبان جاوا اسکریپت و HTML و نحوه کار با API های پایه ای Node.js داشته باشید. در کنار دانش شما، ما در آموزش Electron.js سعی کردهایم ، به شکلی این فریمورک را به شما آموزش دهیم که بتوانید با سرعت بیشتری با آن آشنا شده و از آن برای پیادهسازی اهدافتان استفاده کنید. شما میتوانید دو کار را انجام دهید، یا آنکه در فایل main.js مسیر را تغییر دهید و یا آنکه خروجی Angular را پیکربندی کنید.
از جمله اپلیکیشنهای دسکتاپ نوشته شده با الکترون میتوان به ویرایشگر اتم، اپلیکیشن اِسلک، اپلیکیشن دسکتاپ وردپرس، ویژوال استودیو کد و اپلیکیشن دسکتاپ گیتهاب اشاره کرد. برای دانلود این ابزار آزاد و اپن سورس، می توانید به سایت رسمی فریمورک الکترون مراجعه کرده و از آن برای تبدیل دانش خود از CSS ،HTML و JS به نرمافزارهای زیبای دسکتاپ استفاده کنید. React یک کتابخانه front-end است که برای هندل کردن لایه view برنامه های وب و موبایل مورد استفاده قرار می گیرد. در حال حاضر این کتابخانه جزء محبوب ترین کتابخانه های زبان برنامه نویسی JavaScript محسوب می شود. الکترون یک کتابخانه متن باز است که توسط کمپانی GitHub برای ایجاد برنامه های چند سکویی با استفاده از HTML، CSS و JavaScript توسعه داده شده است.
الکترون برای ایجاد برنامه های دسکتاپ Chromium و Node.js را با هم در یک برنامه single ترکیب می کند که این ترکیب می تواند بر روی لینوکس، مک و ویندوز اجرا شود. در این بخش، نحوه تکمیل و آماده سازی برنامه برای انتشار را بررسی خواهیم کرد. شما یاد خواهید گرفت که چگونه برنامه خود را بسته بندی کرده و برای سیستم عامل های مختلف (ویندوز، مک و لینوکس) آماده کنید. این بخش همچنین به شما نشان می دهد که چگونه می توانید برنامه خود را امضا کنید و در فروشگاه های اپلیکیشن منتشر کنید. بخش مهم کدهای بالا دستور ng build –base-herf است که برای ایجاد اپلیکیشن انگولار استفاده میشود. دستور electron که در انتهای آن اضافه شده، فرایند ساخت و اجرا را سفارشی کرده و هنگام ساخت اپلیکیشن انگولار، الکترون را نیز اجرا میکند.
برای مطالعه ادامه این مطلب شما باید به خوبی کار با تایپاسکریپت و Angular را بدانید. برای این کار میتوانید از دورههای آموزشی «آموزش TypeScript» و «آموزش کامل Angular» را مشاهده بکنید. الکترون به شما این قابلیت را میدهد تا از تواناییهای نودجیاس نیز استفاده بکنید، اما خود این پلتفرم APIهای منحصر به فردی دارد که به شما قابلیت تعامل با سیستم عامل را میدهد. کد فوق وضعیت react را بررسی میکند و اگر اجرا شده باشد، اسکریپت مربوط به اجرای الکترون را اجرا می کند. ایجاد خروجی توسط electron-packager کمی طول می کشد و پس از اتمام فرآیند یک پوشه با عنوان angular-electron-win32-x64 در کنار سایر پوشه های پروژه شما ایجاد می شود که درون آن angular-electron.exe قرار دارد.
با توجه به تخصص تیم ما در حوزهی IT و نیاز روزافزون بازار کار به متخصصان این حوزه، تولید و عرضهی محتوای مهارت محور و تخصصی را در حوزهی IT جدیتر دنبال کردیم. در این راه از ابتدای انتخاب مسیر متناسب با توانایی و امکانات دانشجو تا یادگیری، تمرین، کسب مهارت تخصصی و عمومی، و در نهایت معرفی به بازار کار همراه او هستیم... برای جلوگیری از اینکه جاوا اسکریپت reference های ما رو بعنوان آبجکت زائد نشناسه, ما از global reference استفاده می کنیم. اگر جاوا اسکریپت آبجکت شما رو جمع آوری کنه پنجره بصورت خودکار بسته میشه و این چیزی نیست که ما بخواهیم. یک فایل جدید به نام main.js در داخل فولدر src ایجاد کرده و محتوای زیر را در داخل آن بنویسید. خط فرمان (یا terminal) خود را باز کرده و در جایی که میخواهید پروژه جدید ایجاد شود، دستور create-react-app your-app-name یک پروژه جدید ایجاد کنید (به جای your-app-name نام پروژه مورد نظرتان را بنویسید).
امیدواریم که توانسته باشید به خوبی این اپلیکیشن را ایجاد کنید. اگر قصد یادگیری موضوعات بیشتری در ارتباط با Electron دارید به شما پیشنهاد میکنم که دوره آموزشی «آموزش پروژه محور Electron» را مشاهده بکنید. در طی دوره آموزش electron.js (الکترون) ما سعی داریم به شکل کامل و پروژه محور کار با فریمورک electron را به شما آموزش دهیم. در این قسمت، با نصب و راه اندازی Electron و ابزارهای مورد نیاز برای توسعه آشنا خواهید شد. ابتدا باید Node.js و npm را نصب کنید و سپس با استفاده از دستورات npm، فریم ورک Electron را راه اندازی کنید.
این بخش به شما کمک می کند تا محیط توسعه خود را به درستی تنظیم کنید و اولین برنامه ساده خود را با Electron بسازید. الکترون جیاس (Electron.js) فناوری جدیدی نیست، بلکه برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ توسط شرکت GitHub معرفی شد. این فناوری یکی از اولین فریمورکهایی بود که امکان ساخت برنامههای دسکتاپ با استفاده از فناوریهای وب را فراهم کرد. این فایل مربوط به foreman است و بعد از اجرا شدن دستور nf start، ابتدا خط اول و سپس خط دوم اجرا خواهد شد. محتوای فایل package.json را به شکل زیر تغییر داده و پراپرتی های main و homepage که هردو مربوط به الکترون هستند را به آن اضافه کنید.
Electron.js یک پلتفرم محبوب جاوااسکریپتی است که به شما قابلیت ایجاد اپلیکیشنهای چند-سکویی را با استفاده از HTML/CSS/JS میدهد. منظور از اپلیکیشن چند-سکویی اپلیکیشنی است که توانایی اجرا در سیستمعاملهای مختلفی مانند ویندوز، مک و لینوکس را داشته باشد. این ابزار توسط گیتهاب توسعه داده شده و در حال حاضر نیز بروزرسانی و ویژگیهای جدیدی را دریافت میکند. اولین ابزاری که با استفاده از تکنولوژی ساخته شد، کد ادیتور Atom بود، اما از آن زمان به بعد شرکتهایی مانند مایکروسافت، اسلاک و داکر برای ساخت اپلیکیشن استفاده از Electron استفاده کردند. Electron.js یک فریمورک جاوا اسکریپتی برای ایجاد اپلیکیشنهای دسکتاپی است که شما با استفاده از آن میتوانید برای ویندوز، لینوکس و مکینتاش اپلیکیشن ایجاد کنید و در اختیار کاربرانتان قرار دهید. در این دوره آموزشی، به شما یاد میدهم که چگونه با استفاده از Electron برنامههای دسکتاپی قابل استفاده در سه سیستم عامل ویندوز، مک و لینوکس را بسازید.
با این کار اگر پروژه در حالت dev باشد، آدرس شروع برابر با مقدار متغیر محیطی EWR_START_URL خواهد بود. در صورتی که با موارد بالا به شکل کامل آشنا باشید میتوانید بدون هیچ مشکلی دوره آموزش Electron.js را به شکل کامل مشاهده کنید. شما باید در قدم اول به خوبی با جاوا اسکریپت آشنا باشید و بر مفاهیم ES۶ و ... اگر جاوا اسکریپت را بلد نیستید میتوانید از دوره آموزش جاوا اسکریپت راکت استفاده کنید. برای آنکه بتوانید بدون هیچ مشکلی دوره آموزش Electron.js را مشاهده کنید باید یک سری پیشنیازهای بسیار مهم را به خوبی یاد بگیرید. در این قسمت پایانی، خلاصه ای از مباحث مورد بحث در دوره و نکات کلیدی که در طول آموزش آموخته اید، ارائه می شود.
همچنین در بخش scripts هم دستورات مربوط به اجرای foreman و الکترون را اضافه کنید. با ساخت این اپلیکیشن اولیه، شما یاد خواهید گرفت چگونه با استفاده از ابزار FFMPEG CLI، سیستم عامل زیربنایی را کنترل کنید و یک ابزار برای تجزیه و تحلیل فایل های ویدیویی بسازید. این برنامه باعث می شود با الکترون آشنا شوید و درکی از ساخت یک برنامه پایه پیدا کنید. در این بخش ابتدایی، با مفهوم و اهمیت فریم ورک Electron آشنا خواهید شد. Electron یک فریم ورک متن باز است که به توسعه دهندگان امکان می دهد با استفاده از HTML، CSS و JavaScript برنامه های دسکتاپ بسازند. این مقدمه، شما را برای درک بهتر و شروع به کار با Electron آماده می کند.
ما در سبزلرن، توی سفر به دنیای برنامه نویسی کنارت هستیم تا باهم رشد کنیم و از نتیجه زحمات مون لذت ببریم. دروددر حالت عادی یک وب اپ هست اما مشابه با این مقاله با electron-packager میتونید منحصرا خروجی دسکتاپ هم بگیرید.خیر با فیلتر شدن شما با قندشکن پکیجهای لازم رو میگیرید و وابستگیها در سیستم خودتون میشینه. الکترون براساس پردازش اصلی نودجیاس و Chromium Browser اجرا میشود، بنابراین ما نمیتوانیم به شکلی مستقیم به APIهای آن از طریق انگولار دسترسی داشته باشیم. متغیر محیطی EWR_START_URL را در بخش scripts فایل package.json تعریف خواهیم کرد. بله یکی از کاربردهای php برای استفاده در بک اند هست، با این حال توصیه میکنم برحسب کاربرد برنامه تون زبانهایی مثل جاوا و پایتون رو نیز امکان سنجی کنید. برای انجام این کار ما نیاز داریم که از IPC یا Intel-Process Communication استفاده کنیم.
قبل از اجرای مراحل زیر مطمئن شوید که Node.js، npm و create-react-app بر روی سیستم شما نصب شده است. این بخش به شما نشان می دهد که چگونه می توانید برنامه خود را بهبود ببخشید و ویژگی های بیشتری به آن اضافه کنید. بهینه سازی عملکرد، افزودن قابلیت های جدید و ارتقاء تجربه کاربری از جمله مواردی است که در این قسمت مورد بحث قرار می گیرند. همچنین، بهترین شیوه های برنامه نویسی و استفاده از ابزارهای مختلف برای دیباگ کردن و تست برنامه معرفی می شود. ما در سکانآکادمی معتقدیم همهی انسانها حق دارند، به آموزش باکیفیت و کمهزینه دسترسی آسان داشته باشند و همهی افراد میتوانند با آموزش درست، زندگی فردی و اجتماعی خود را بهتر کنند.
الکترون یک فریم ورک متن باز است که توسط Github (در حال حاضر مایکروسافت آن را خریده است) به منظور ایجاد نرم افزارهای چند سکویی با استفاده از تکنولوژی های وب (HTML، CSS و JavaScript) ساخته شده است. این فریم ورک برای ساخت نرم افزارهای دسکتاپ، Chromium و Node.js را با هم در یک نرم افزار (single) ترکیب می کند که خروجی تولید شده می تواند بر روی سیستم عامل های لینوکس، مک و ویندوز اجرا شود. تا به حال انگیزه توسعه نرمافزارهای دسکتاپی را داشتهاید؟ آیا حوصله یادگیری سیشارپ و سیپلاسپلاس و... با استفاده از فریمورک جاوااسکریپتی الکترون شما قابلیت آن را خواهید داشت که تنها با استفاده از زبان برنامهنویسی جاوااسکریپت برای اپلیکیشنهای دسکتاپی برنامهنویسی بکنید. در حال حاضر شرکتها و ابزارهای بسیار زیادی با استفاده از این تکنولوژی توسعه یافتهاند. این دو مورد بصورت تمام و کمال با استفاده از الکترون توسعه یافتهاند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. لطفا پرسش مربوط به هر درس یا ویدئو دوره را در صفحه همان ویدئو مطرح کنید. حال بیایید با شیوه فراخوانی APIهای الکترون از طریق Angular آشنا شویم. بعد از این موارد، مطمئن شوید که روی کامپیوترتان نودجیاس و NPM را به صورت نصب شده در اختیار دارید.
بیایید یک مثال از شیوه فراخوانی BrowserWindow را که در پردازش اصلی وجود دارد از طریق اپلیکیشن Angular مشاهده بکنیم. شما نمیتوانید به تمام APIهای الکترون از طریق پردازش اصلی دسترسی داشته باشید، برخی از این APIها از طریق پردازش رندرینگ قابل دسترس خواهند بود. البته برخی از APIها نیز هستند که از طریق هر دو این پردازشها قابل دسترساند. شما یک پنجره خواهید دید که قابلیت جستجوی گوگل رو فراهم می کنه. اگر سوالی داشتید لطفا آن را در بخش دیدگاه های همین پست مطرح بفرمایید. مجددا اعلام می کنم که کدهای این پروژه از این آدرس به صورت رایگان قابل دانلود و استفاده است.
برنامه نویسی در گوشی